Известие

Collapse
No announcement yet.

Има ли колеги закупили 159 на старо - впечатления?

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

• Сега като си пишете тука лекинко нали знаете че климатрониците са няколко модела та уточнявайте се да не стане някоя грешка Ако искате и снимки им пуснете
    0888 232 484 - Бобо Extreme Service
    sigpic
    Alfa 145 QV Turbo VS Alfa GTV 3.2 24V 04'
    Alfa 156 05' 1.9 16V M-JET, Fiat Brava 1.9 JTD , Алфа 164 Super, Alfa 147 JTD малкото GTA, Alfa 155 2.0 16v Super

Comment

• Моята е със стария климатроник,без копчето ОФФ,който доколкото съм чувал е по-добрия
      Fiat Idea 05" 1.9 Mjet N tuning
      Lancia Ypsilon 00" 1.2 Elefantino blu
      Piaggio Liberty 05" 50cc 2T

Alfa 33 1.7 16v SW-ex,Alfa 145 1.6 Boxer-ex,Alfa 146 TI-ex,Alfa 159 1.9 JTDm SW-ex

Comment

• Първоначално публикувано от dilian alfa gtv Покажи съобщение
        Някой наясно ли е с по точно с управлението на климатроника че наистина си тръгва когато поизка и при мен и когато не изкам да включен постоянно ме дразни.примерно при ГТВ-то има автоматичен режим още като запалиш и тръгва но съм го махнал този режим с определена комбинация на врътките и си го пускам ръчно но с 159-ката не мога се оправя.
        Първоначално публикувано от Mury Покажи съобщение
        Явно и тук има някаква комбинация,но не я знам,ще я разучиме с бат БобоСпоред мен можеби проблема идва оттам,ако карате на Фулл Ауто,аз карам на Ауто и нямам такива проблеми,компресора ми се пуска,само когато пусна Макс Дефф-за издухване на прозорците
        Климатика е направен при запалването на колата винаги да си възстановява положението, в което е бил преди загасването й.
        Ако климатика е бил на Ауто, пали на Ауто, ако е бил на Фул Ауто пали си на Фул Ауто, ако е бил на Офф си остава на Офф.
        Това е логично, аз не виждам смисъл, ако съм разбрал де, винаги когато палиш колата да е на Офф, без значение преди това на какво е било.
        Единствения недостатък, който виждам в управлението е това ако нямаш сензор за замъгляването на предния прозорец.
        Същата логика на климатика се използва и при Либрата.
        Когато достигне ХХ градуса премества духането от предния прозорец към краката, но особено зимата още може да не се е размразил предния прозорец и не е много удачно това. Но ако си си поръчал с екстрата да ти следи и замъгляването /изпотяването/ на предния прозорец, този проблем го няма. Все пак трябва да си платиш за още екстри
        Last edited by BO; d.m.y г., 12:16.
        A20DTH ЖТД ама не баш
        1NZ−FXE ; 182A8.000 Брава
        Х... 330XD, Мултипла, Мареа, Либра, Пунто; 166; Брава; 146; Тема; 145; Типо; Панда

Comment

• Първоначално публикувано от Garvansky Покажи съобщение
          Или никога не сте се возили в 159 или колите ви стоят по гаражите... Никога не съм се качвал в по-тесен СЕДАН! Аз съм 1.80 и определено отзад ми е тясно, коленете опират не само в седалката ами навсякаде. Това с климатроника Стоян го уточни, но има и друго. А именно това, че климатика се включва когато си пожелае той, аз нещо ли не разбирам, повреден ли е н.з., но направо ме побърква. Относно централния тунел (конзола или там както се нарича), поддържам мнението на повечето от вас - СТРАХОТНА Е!!!
          климатроника мери температура, влажност и запрашеност
          sigpic
          Alfa Romeo 159 SW TI-ex
          Alfa Romeo Crosswagon 2007 Mercedes GLK350 2009
          http://www.facebook.com/VenturaGarage

Comment

• единственото от което не съм доволен отк климатроника е, че ми се замъглява стъклото ако не е на снежинката през зимата ....... незнам как става това, някаква магия сигурно
            sigpic
            днес съм в почивка ---

Comment

• Първоначално публикувано от Stoyan Georgiev Покажи съобщение
              единственото от което не съм доволен отк климатроника е, че ми се замъглява стъклото ако не е на снежинката през зимата ....... незнам как става това, някаква магия сигурно
              Това значи, че салонният филтър е замърсен. Ако е чист - не се запотява стъклото.
              Alfa Romeo 159 JTDm 16V Q-tronic

Comment

• е не схващам логиката

пуснал съм го да духа отгоре на 22 градуса примерно

със снежинка е ок

без снежинка е дроб

и в двата случая при 22 градуса на загряла кола и навън 5 градуса
                sigpic
                днес съм в почивка ---

Comment

• Първоначално публикувано от Stoyan Georgiev Покажи съобщение
                  е не схващам логиката

пуснал съм го да духа отгоре на 22 градуса примерно

със снежинка е ок

без снежинка е дроб

и в двата случая при 22 градуса на загряла кола и навън 5 градуса
                  то не е тук до логика - някой от умните момчета ще го обеснят - аз си знам, че като се замърси салонният филтър - почва да се запотява стъклото, и когато е без "звездичката" духа по влажен въздух.

А иначе - аз си карам все на АУТО - и зимата и лятото на 22-23 градуса.
                  Alfa Romeo 159 JTDm 16V Q-tronic

Comment

• Първоначално публикувано от OgyG Покажи съобщение
                    то не е тук до логика - някой от умните момчета ще го обеснят - аз си знам, че като се замърси салонният филтър - почва да се запотява стъклото, и когато е без "звездичката" духа по влажен въздух.

А иначе - аз си карам все на АУТО - и зимата и лятото на 22-23 градуса.
                    това с влажния въздух го прави от ден 1, като не е на снежинка и все едно съм на море, влагата се усеща в устата направо
                    sigpic
                    днес съм в почивка ---

Comment

• Вероятно със 'звездичката' ви работи компресора и суши въздуха. Затова не поти стъклото.
                      Alfa Romeo 164 SUPER T. Spark /Base '95/ - gone for parts;
                      Lancia Kappa JTD '98 -

Comment

• Ми при мен и с нов /филтър/ го прави същото
                        Alfa Romeo 156,2.0TS 98 г.
                        Нагоре по стълбата, която води надолу
                        sigpic

Comment

• на семейния съвет единодушно се реши варианта да е 2.4JTD .. дали ше ям дръвото или не ше се види по-нататък ... нека първо да пристигне в БГ идния месец пък после ша му мислим ... иначе като на бат Мъри варианта 1.9 вагон и за мен беше най-удачен, ама екземпляр подобен не попадна за съжаление ..
                          Alfa Romeo Brera 2.4 JTDm 210 кавала ... и малко отгоре
                          Alfa Romeo 159 1.9 JTDm SW .. бързият влак
                          Renault Clio DCi 2018 .. без коментар .. да е щастлива жената

Comment

• Първоначално публикувано от DiStefano Покажи съобщение
                            на семейния съвет единодушно се реши варианта да е 2.4JTD .. дали ше ям дръвото или не ше се види по-нататък ... нека първо да пристигне в БГ идния месец пък после ша му мислим ... иначе като на бат Мъри варианта 1.9 вагон и за мен беше най-удачен, ама екземпляр подобен не попадна за съжаление ..
                            В мобиле.де е пълно с вагони 2,4, така че ще уцелиш по-читавият вариант.
                            Giulietta 1,6 JTDm 2013
                            156 SW 1,9 JTD 2003

Comment

• 2.4 e мания
                              sigpic
                              днес съм в почивка ---

Comment

• Първоначално публикувано от RPWWD Покажи съобщение
                                В мобиле.де е пълно с вагони 2,4, така че ще уцелиш по-читавият вариант.
                                схемата за купуването на колата е друга, няма общо с немското "мобиле", .. пък и вече е решено ...
                                вариантите бяха 2, но Алфа GT автоматично отпада, щото не ми върши работа с 2 врати
                                пък и 147-цата ми е с 2 .. а и честно казано към тази съм малко скептично настроен
                                съдейки по постовете на колегите за пространството на задната седалка, ама айде туй да е косур
                                ..
                                Last edited by DiStefano; d.m.y г., 23:23.
                                Alfa Romeo Brera 2.4 JTDm 210 кавала ... и малко отгоре
                                Alfa Romeo 159 1.9 JTDm SW .. бързият влак
                                Renault Clio DCi 2018 .. без коментар .. да е щастлива жената

Comment

Working...
                                X